M300 Multi-Mode Trådløs Optisk

  • 299,-

trådløs optisk mus med nano-mottakere. Stille tastetrykk for avslappet arbeid uten forstyrrende lyd.USB-mottakeren kan transporteres inni musen for å spare plas


Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 398

M300 Multi-Mode Trådløs Optisk Mus Svart

  • Trådløs tilkobling i flere modus
  • Usynlig 1600 DPI-motor
  • Stille klikk-funksjon
  • Opptil 9 måneders batterilevetid

Trådløs tilkobling i flere modus
Interferensfrie trådløse alternativer: Den smarte bryteren mellom Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart/ BLE) og 2,4 GHz garanterer stabil trådløs overføring med opptil 10 meters rekkevidde og 360° dekning. Du kan fremdeles bruke musen uavhengig av USB-portmangel eller tap av mottaker.
M300 Silent kobles automatisk til arbeidsenheten. Den kobles til opptil 3 enheter samtidig og bytter enkelt mellom dem med et klikk på en knapp. Det forenkler aktiviteter på tvers av plattformer, og oppfyller kravene til flere oppgaver.

Justerbar 1600 DPI HD-sensor
Nyt total kontroll: med den justerbare DPI-sensoren blir nøyaktigheten ikke lenger overlatt til tilfeldighetene. Den er justerbar fra 600 til 1600 DPI, slik at du kan tilpasse den etter din smak.

Lyden av stillhet
Klikk på hva du vil: De lydløse musebryterne lar deg bruke musen fritt uten å forstyrre andre. Denne musen er perfekt for sene nattprosjekter hjemme, bruk på offentlige steder og mens du er på reise.

  • Opptil 9 måneders batterilevetid

Lavt strømforbruk: Rapoos energibesparende teknologi i kombinasjon med av / på-bryteren lar deg bruke denne musen kontinuerlig i opptil 9 måneder.

Raffinert, med en høy kvalitet og et komfortabelt, sklisikkert rullehjul, overfører M300 med Rapoos siste og kraftigste trådløse multimodus med Bluetooth 3.0, 4.0 og 2.4 GHz. Den komfortable kompakte designen er forbedret med en "rolig klikk" -funksjon, som gir deg frihet og trygghet fordi du ikke lenger trenger å bekymre deg for å forstyrre de rundt deg.

Pakken inneholder
Trådløs mus, Nano USB-mottaker, 1 AA alkalisk batteri (installert), hurtigstartguide