Keyboard/Mus Sett 8100M Multi-Mode (Trådløst)

  • 399,-

Tastatur/Mus Sett 8100M Multi-Mode TrådløsMultimodus trådløs tilkoblingUmiddelbar bytte mellom flere enheterMultimedia hurtigtasterJusterbar 1300 DPI HD-sensorO

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 472

Tastatur/Mus Sett 8100M Multi-Mode Trådløs

  • Multimodus trådløs tilkobling
  • Umiddelbar bytte mellom flere enheter
  • Multimedia hurtigtaster
  • Justerbar 1300 DPI HD-sensor
  • Opptil 9 måneder (mus) og 12 måneder (tastatur) batterilevetid
  • Nordisk layout

8100M-skrivebordoppsettet er mer enn en verdig etterfølger av den hot-selling X8100. Denne trådløse kombinasjonen, som består av et tastatur og en optisk mus, overføres med Rapoos trådløse multimodusforbindelse - via pålitelig 2,4 GHz trådløs overføring, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0 (Smart) - slik at du kan koble til flere enheter samtidig og bytt (par automatisk) mellom dem. I tillegg til den slanke nye designen, har tastaturet multimedietaster for rask tilgang og bekvemmelighet.

Musen i dette settet har en høy ytelse 1300 DPI sporingsmotor for ekstra jevn og presis pekekontroll, mens den ergonomiske designen gjør den ideell til bruk både på kontoret og hjemme.

Multi-Mode trådløs tilkobling
Forstyrrelsesfrie trådløse alternativer: Den smarte bryteren mellom Bluetooth 3.0, 4.0 og 2.4 GHz garanterer stabil trådløs overføring med opptil 10 meters rekkevidde og 360° dekning. Du kan fortsatt bruke tastaturet uavhengig av mangel på USB-port eller tap av mottaker.

Øyeblikkelig bytte mellom flere tilkoblede enheter med ett klikk (automatisk paring)
8100M kobler automatisk arbeidsenheten sammen. Den kobles til flere enheter samtidig og bytter enkelt mellom dem ved å trykke på en knapp. Det forenkler aktiviteter på tvers av enheter og oppfyller kravene til multitasking.

Usynlig 1300 DPI-motor
Nyt total kontroll: med den avanserte usynlige 1300 DPI-sporingsmotoren blir nøyaktigheten ikke lenger overlatt til tilfeldighetene. Du vil nyte responsiv og jevn markørkontroll på praktisk talt alle overflater.