Keyboard/Mus Sett 9300M Multi-Mode (Trådløst)

  • 449,-

Tangentbord/Mus Sett 9300M Multi-Mode TrådløsMultimodus trådløs tilkoblingUmiddelbar bytte mellom flere enheterUltratynn design på 4,9 mm med aluminiumsbunnUsyn

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 478

Tangentbord/Mus Sett 9300M Multi-Mode Trådløs

  • Multimodus trådløs tilkobling
  • Umiddelbar bytte mellom flere enheter
  • Ultratynn design på 4,9 mm med aluminiumsbunn
  • Usynlig 1300 DPI-motor
  • Opptil 12 måneders batterilevetid
  • Nordisk layout

Dette stilige trådløse settet ser flott ut på alle arbeidsflater med sin slanke, strømlinjeformede design. Tastaturet har en imponerende 4,9 mm ultratynn design og anodisert aluminiumshus. FNs multimedietaster gir rask tilgang til alle viktige multimediefunksjoner. Selv om tastaturet er veldig kompakt, har det også taster i full størrelse, noe som gjør skriving mye mer praktisk. Musen har en ergonomisk design som er egnet for bruk i venstre og høyre hånd, samt en usynlig sporingsmotor på 1300 DPI.

9300M er ikke bare avansert i design, men også i tilkoblingsmuligheter. Skrivebordssettet overføres via Rapoos nyeste trådløse tilkobling i flere moduser - med pålitelig 2,4 GHz trådløs overføring, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0
(Smart) - lar deg koble til flere enheter samtidig (par automatisk) og bytte mellom dem.

Multimodus trådløs tilkobling
Forstyrrelsesfrie trådløse alternativer: Den smarte bryteren mellom Bluetooth 3.0, 4.0 og 2.4 GHz garanterer stabil trådløs overføring med opptil 10 meters rekkevidde og 360° dekning. Du kan fortsatt bruke tastaturet uavhengig av mangel på USB-port eller tap av mottaker.

Øyeblikkelig bytte mellom flere tilkoblede enheter med ett klikk (automatisk paring)
9300M parer automatisk arbeidsenheten. Den kobles til flere enheter samtidig og bytter enkelt mellom dem ved å trykke på en knapp. Det forenkler aktiviteter på tvers av enheter og oppfyller kravene til multitasking.

Ultratynn design på 4,9 mm med aluminiumsbunn
Slank og robust: Det prisbelønte ultra-tynne 4,9 mm designet gjør dette tastaturet til et skikkelig blikkfang, mens det anodiserte aluminiumsvesken gir stabilitet og holdbarhet.