Keyboard/Mus Sett 9500M Multi-Mode (Trådløst)

  • 799,-

Tastatur/Mus Sett 9500M Multi-Mode TrådløsMultimodus trådløs tilkoblingUmiddelbar bytte mellom flere enheterUltratynn 4,5 mm design med aluminiumsbaseJusterbar

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 474

Tastatur/Mus Sett 9500M Multi-Mode Trådløs

  • Multimodus trådløs tilkobling
  • Umiddelbar bytte mellom flere enheter
  • Ultratynn 4,5 mm design med aluminiumsbase
  • Justerbar 1600 DPI lasersensor
  • Opptil 12 måneders batterilevetid
  • Nordisk layout

Dette slanke premium trådløse settet gir stil og raffinement til ethvert skrivebord med sin strømlinjeformede design. Tastaturet har en imponerende 4,5 mm ultratynn, men likevel robust design, og anodisert aluminiumshus. FNs multimedietaster gir rask tilgang til alle viktige multimediefunksjoner. 9500M-settet har en avansert trådløs mus med overlegen komfort og funksjonalitet. Musen har en ekstra komfortabel form med en jevn overflate, og har en fullt justerbar optisk sensor med høy ytelse fra 600 til 1600 DPI.

9500M er ikke bare avansert i design og funksjoner, men også i tilkoblingsmuligheter. Skrivebordssettet overføres via Rapoos siste trådløse tilkobling i flere moduser - med pålitelig 2,4 GHz trådløs overføring, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0 (Smart) - slik at du kan koble til flere enheter samtidig (par automatisk) og bytte mellom dem. For å nyte enheten uten avbrudd så lenge som mulig, har den også opptil 12 måneders batterilevetid og en strømbryter.

Multimodus trådløs tilkobling
Forstyrrelsesfrie trådløse alternativer: Den smarte bryteren mellom Bluetooth 3.0, 4.0 og 2.4 GHz garanterer stabil trådløs overføring med opptil 10 meters rekkevidde og 360° dekning. Du kan fortsatt bruke tastaturet uavhengig av mangel på USB-port eller tap av mottaker.

Øyeblikkelig bytte mellom flere tilkoblede enheter med ett klikk (automatisk paring)
9500M parer automatisk arbeidsenheten. Den kobles til flere enheter samtidig og bytter enkelt mellom dem ved å trykke på en knapp. Det forenkler aktiviteter på tvers av enheter og oppfyller kravene til multitasking.

Ultratynn 4,5 mm design med aluminiumsbase
Den prisbelønte ultratynne 4,5 mm designen gjør dette tastaturet til et skikkelig blikkfang, mens det anodiserte aluminiumsvesken gir stabilitet og holdbarhet.
Justerbar 1600 DPI lasersensor
Nyt total kontroll: med den justerbare DPI-sensoren blir nøyaktigheten ikke lenger overlatt til tilfeldighetene. Justerbar fra 600 til 1600 DPI, kan du tilpasse den etter eget ønske.