Keyboard/Mus Sett NX2000 (KABEL)

  • 299,-

Tastatur/musesett NX2000Spillbestandig designForseglet antioksidantmembran1600 DPI-sensor med høy oppløsningEnkel installasjonNordisk layout Denne stilige

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 483

Tastatur/musesett NX2000

  • Spillbestandig design
  • Forseglet antioksidantmembran
  • 1600 DPI-sensor med høy oppløsning
  • Enkel installasjon
  • Nordisk layout 

Denne stilige kombinasjonen med tastatur og optisk mus dekker alle viktige kontorbehov. Med sin klassiske, rene design og materialvalg er dette tastaturet beskyttet mot sprutskader, slik at du kan nyte en forfriskende drikk relativt risikofritt mens du jobber. Med sin enkelhet gir den også maksimal komfort selv når du skriver i mange timer, og forbedrer utseendet til ethvert skrivebord. Tastaturet er også ekstra slitesterkt takket være den forseglede membranen og de laserskårne tastaturknappene. Musen har en ergonomisk design og en høyoppløselig 1600 DPI optisk sensor som gjør surfing og klikk til en fornøyelse.

Spillbestandig tastatur 

Drikke er tillatt på pulten: Den smarte designen og materialvalget beskytter tastaturet mot sprutskader. 

Forseglet antioksidantmembran

Bedre trygt enn sorry: Den forseglede membranen forlenger tastaturets levetid. Det forhindrer oksidasjon av de interne kretsene, noe som minimerer risikoen for viktige feil.

Laserskårne taster
Skriv alt du vil: laserskjæringsteknologien som brukes til å skrive ut på tastene, garanterer ekstra holdbarhet for bokstavene, slik at tastaturet kan tjene deg i veldig lang tid.

1600 DPI-sensor med høy oppløsning 

Nyt total kontroll: 1600 DPI og usynlig sporingsmotor gir deg jevn og presis musepekerkontroll.