Keyboard E9100M Multi-Mode Trådløs

  • 499,-

Med sin ultratynne design og aluminiumsunderstell er den elegante E9100M et skikkelig blikkfang, enten den brukes på skrivebordet eller på farten med en bærbar

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 471

Tastatur E9100M Multi-Mode Trådløs 

  • Multimodus trådløs tilkobling
  • Umiddelbar bytte mellom flere enheter
  • Ultratynn design på 4,9 mm med aluminiumsramme
  • Opptil 12 måneders batterilevetid
  • Nordisk layout

Med sin ultratynne design og aluminiumsunderstell er den elegante E9100M et skikkelig blikkfang, enten den brukes på skrivebordet eller på farten med en bærbar datamaskin. Til tross for sin kompakte størrelse tilbyr tastaturet taster i full størrelse, noe som gjør skriving mye mer behagelig, spesielt med lengre tekster.

E100M er ikke bare avansert i design, men også i funksjonalitet. Den har Rapoos trådløse forbindelse med Multi-Mode - via pålitelig 2,4 GHz trådløs overføring, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0 (Smart) - slik at du kan koble til flere enheter samtidig (pares automatisk) og bytte mellom dem. I tillegg gir Rapoos energisparende teknologi en batterilevetid på opptil 12 måneder, noe som minimerer behovet for å skifte batterier.

Multi-Mode trådløs tilkobling
Den smarte vekslingen mellom Bluetooth 3.0, 4.0 og 2.4 GHz garanterer stabil trådløs overføring med opptil 10 meters rekkevidde og 360° dekning. Du kan fortsatt bruke tastaturet uavhengig av mangel på USB-port eller tap av mottaker.

Bytt direkte mellom tilkoblede enheter med et enkelt klikk (automatisk sammenkobling)
Koble til alle enhetene dine: E9100M kobler automatisk arbeidsenheten. Den kobles til flere enheter samtidig og bytter enkelt mellom dem ved å klikke på en knapp. Det forenkler aktiviteter mellom enheter, og oppfyller kravene for multitasking med flere oppgaver.

Ultratynn design på 4,9 mm med aluminiumchassi
Slank og slitesterk: Den ultratynne designen på 4,9 mm gjør tastaturet til et skikkelig blikkfang, mens chassiet i anodisert aluminiumslegering gir stabilitet og holdbarhet.