iPhone 12 PRO MAX - SKINN

  • 299,-

Lommebokveske Buffalo for iPhone 12 6,7"Laget av Aniline First Layer kvalitetsskinnSmarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk dekselTre kortspor og en seddeTilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 236

Lommebokveske Buffalo for iPhone 12 6,7"

  • Laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn
  • Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel
  • Tre kortspor og en seddellomme

BUFFALO lommebokveske laget av Aniline First Layer kvalitetsskinn. Læret er håndlaget i India, og produktet er designet i Sverige. Den har tre kortspor og en seddellomme. En magnetisk lås holder lommeboken lukket. Det er hull for høyttaleren for samtale med den lukkede vesken. Det er et hull for fingeren for å gjøre det lettere å ta ut et kredittkort. Smarttelefonen din er beskyttet i et magnetisk deksel som også kan tas ut av lommeboka. På baksiden av dekselet er det samme eksklusive bøffelskinnet.

Dette produktet er laget av førsteklasses premiumskinn (Full Grain). Alt skinnet vårt er håndlaget, og vi velger nøye det beste naturskinnet til våre produkter. Tegn på variasjoner i farge og tekstur er bevis på lærets naturlige skjønnhet, og det kan utvikle seg over tid. Disse funksjonene og patinaen er ikke feil, og vil ikke påvirke produktets holdbarhet. Vi håper at disse produktene passer dine behov, og at du vil glede deg over dem. Fem års garanti. Generelt kan magnetiske deksel føre til at noen telefoner ikke fungerer med induksjonsladere.