Samsung A5/A8 (2018)

  • 399,-

Skinnet er laget i India, og produktet er laget i Sverige. Den har tre kortplasser og en seddellomme. En magnetespenne holder lommeboken lukket.Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 304

Samsung A51 (5G) - LOMMEBOKDEKSEL:

Gear BUFFALO lommebokveske fra Aniline First Layer Buffalo Quality Leather. Skinnet er laget i India, og produktet er laget i Sverige. Den har tre kortplasser og en seddellomme. En magnetespenne holder lommeboken lukket. Det er et hull for høyttaleren for samtale med en stengt veske. Det er et hull for fingeren for å gjøre det lettere å ta ut et kredittkort. Din smarttelefon er beskyttet i et magnetisk deksel som også kan fjernes fra lommeboken. På baksiden av dekselet er det samme eksklusive bøffelskinn.


GEAR BUFFALO FIRST CLASS LÄDER
Dette produktet er laget av First Class Premium Leather (Full Grain). Alt vårt lær er håndlaget, og vi velger nøye det beste naturlige læret for våre produkter. Tegn på variasjoner i farge og tekstur er bevis på den naturlige skjønnheten i læret og kan utvikle seg over tid. Disse særpregene og patina er ikke feil, og vil ikke påvirke produktets holdbarhet. Vi håper disse produktene passer til dine behov, og du vil glede deg over dem. Fem års garanti. Generelt kan magnetdekselet føre til at noen telefoner ikke fungerer med induksjonsladere.