PLANTRONICS - Voyager 5200 2020 Svart BT HF

  • 1 699,-

Med dette Bluetooth-headsettet fra Plantronics får du en klar lyd takket være støy, vind og bakgrunnsbevegelse som automatisk reduseres.

Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 339

PLANTRONICS - Voyager 5200 2020 Svart BT HF

  • Adaptiv mikrofon
  • Smarte sensorer
  • Svettebestandig Nano-behandling
  • Windsmart-teknologi
  • Ni dager standby-tid
  • Kompatibel med ALEXA og TILE

Plantronics Voyager 5200 med Plantronics unike WindSmart®-teknologi og banebrytende støyreduksjonsteknologi. Fire støydempende mikrofoner og DSP som fjerner irriterende bakgrunnsstøy. Seks lag med unik Windsmart-teknologi sørger for at stemmen din høres tydelig, selv om du står utenfor og snakker. HD Voice klarhet på bredbåndsenheter og nettverk. Testet nøye for å være komfortabel hele dagen. Dedikert stemmekontrollknapp. Smart sensorteknologi. Lydvarsler, innringer-ID og stemmesvar. Svettebestandig nano-belegg av P2i. Multipoint-teknologi. Strøm musikk, få veibeskrivelse, lytt til podcaster og mer med Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Ni dager standby-tid. Lades på maksimalt 90 minutter.

ALEXA 
Du kan snakke med Amazon Alexa på Plantronics Voyager 3200 og Voyager 5200. Med Alexa kan du be dem om å spille musikk, høre nyheter, sjekke været, sjekke smartenheter og mer. Alexa bor i skyen, så det blir alltid smartere og legger til nye funksjoner som blir levert til enheten automatisk. Det er enkelt å bruke Alexa på Plantronics Voyager-headsettet - bare trykk og spør, og Alexa svarer umiddelbart.

TILE

Bruk Tile-appen til å ringe enheten din hvis den er i nærheten, eller se plasseringen på et kart hvis den ikke er tilgjengelig.
Aktiver Community Find - Tile blir med i verdens største søkeparti, slik at alle som bruker appen innenfor rekkevidden til det tapte elementet, kan oppdatere plasseringen for deg

Bluetooth v5.0-profiler: Telefonboktilgangsprofil (PBAP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Broadband Handsfree (HFP) Profile 1.6 og Headset (HSP) Profile 1.2.