S-Go Mini Trådløs

  • 549,-

S-Go Mini er den perfekte følgesvennen utendørs for å ha med på farten, og liten nok til å gli inn i en tøyveske eller en allerede fylt koffert.


Tilgjengelig
Del
Artikkelnummer: 497

s-Go Mini - IPX7 - Perfekt utendørs - Ta festen med deg - virkelig trådløs - skandinavisk designfilosofi -Jays 

  • IPX7-klassifisert, noe som betyr at den er vanntett og støvtett
  • Bluetooth 5.0 - rekkevidde opptil 20 m
  • Koble to aktiverte trådløse stereohøyttalere
  • 12 timers spilletid

Enten du er hjemme eller på stranden, er s-Go Mini designet for å tåle tøffe elementer som en standard høyttaler ikke takler. S-Go Mini er IPX7 - klassifisert, noe som betyr at den er vanntett og støvtett. Hvis du leter etter en pålitelig trådløs minihøyttaler uten å tømme kontoen din, er s-Go Mini-høyttaleren noe for deg. 

S-Go Mini er den perfekte følgesvennen utendørs for å ha med på farten, og liten nok til å gli inn i en tøyveske eller en allerede fylt koffert. Ta med deg festen når du vil. S-Go Mini er også trådløs, og funksjonen gjør at to høyttalere kan kobles til hverandre for å skape en stereoopplevelse.

Rent, enkelt og funksjonelt - den undervurderte estetikken til s-Go-serien er en hyllest til skandinavisk designfilosofi og vår svenske arv. De strømlinjeformede formene ble inspirert av moderne trender, mens fargepaletten ble påvirket av arkitekturen og gaten i København og Gøteborg - uten tvil de to mest berømte nordiske kystbyene. Høyttalerne er designet med tanke på både funksjon og form og er designet for å lette og nyte mens de forblir eksepsjonelt behagelige for øynene. Utvilsomt er s-Go-serien høyttalere som vil gi liv til enhver anledning og fylle ethvert rom.